Spoed

 

 

 


Om ook buiten onze openingsuren garant te kunnen staan voor topkwaliteit diergeneeskunde zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met de Spoedkliniek voor Dieren Zuid Holland.

De Spoedkliniek is een dierenkliniek, die geopend is tijdens avond-, nacht- en weekenduren en de feestdagen.
De dierenartsen die er werken zijn zeer ervaren in het verlenen van spoedeisende hulp.
Ze hebben beschikking over vele faciliteiten, zoals uitgebreide bloed- en urineanalyse-, röntgenapparatuur en zuurstof die direct ingezet kunnen worden wanneer uw huisdier een (ernstig) probleem heeft. Indien nodig kunnen ook operaties plaatsvinden.

De Spoedkliniek heeft ALTIJD minimaal één dierenarts aan het werk. U hoeft zich dus nooit bezwaard te voelen dat u misschien iemand wakker moet bellen. Hij/zij staat ALTIJD voor u klaar!

Tevens heeft de spoedkliniek een opname-afdeling waar de dieren (intensief) verzorgd en verpleegd worden. Er is in de opname ook de mogelijkheid om benauwde dieren op te nemen.

Al deze punten hebben ons doen besluiten om de spoedhulp buiten onze openingsuren over te dragen aan de Spoedkliniek. Het bekent een grote sprong voorwaarts in de continue 24-uurs topkwalitatieve diergeneeskundige hulp. Op deze manier kunt u ook buiten onze openingsuren rekenen op hoogstaande spoedeisende hulp voor uw huisdier zoals u bij ons gewend bent.

Uiteraard zal de Spoedkliniek ons op de hoogte stellen wanneer uw dier hen bezocht heeft, zodat wij ook de meest recente medische gegevens hebben.

Dit betekent dat u, wanneer uw dier een probleem heeft dat niet kan wachten tot onze openingstijden, naar Delft moet afreizen. Echter, u kunt daar met 10 minuten zijn en wij zijn ervan overtuigd dat de hoge kwaliteit van diergeneeskundige hulp opweegt tegen de reistijd.

Meer informatie over de Spoedkliniek vindt u op Anicura Spoedkliniek

Tijdens openingstijden bereikbaar op nummer:  

085 483 1300