Voeding

Voeding heeft een centrale plaats binnen Dier en Zorgcentrum Den Holland. 
Voeding is een belangrijk onderdeel van de verzorging van uw huisdier. 

Veel kwalen en aandoeningen kunnen worden voorkomen door de juiste voedingskeuze voor uw huisdier. U moet hierbij denken aan kwalen en problemen als:
huid- en vachtirritaties
haaruitval en droge vacht
problemen  met onder- of overgewicht
problemen met het maagdarmstelsel en ontlasting
groeiproblemen bij jonge dieren
ontstoken anaalklieren
verminderde algehele conditie

Kortom het voeren van de juiste en kwalitatief goede voeding aan uw huisdier vermindert de kans op gezondheidsproblemen aanzienlijk.

Als dierenkliniek hebben wij gekozen van een aantal verschillende voedingen een A-kwaliteit in huis hebben.

Voor de droge voeding hebben wij gekozen voor Royal Canin en voor de verse complete voeding hebben wij gekozen voor Carnibest.

Binnen onze dierenkliniek hebben we een drietal Veterinaire Voedingsdeskundigen.

Dit zijn Joy van Hagen, Suzanne Steijger en Nicole de Hoogh. Zij hebben hier speciaal een cursus voor gevolgd. 

Binnen Dier en Zorgcentrum Holland wordt er, naast moderne diergeneeskundige behandelmethodes, veel aandacht geschonken aan voeding en voedingsadvies op maat voor uw huisdier. 

Onze paraveterinairen staan voor u klaar om al uw vragen over voeding te beantwoorden.

Wilt u een voedingsadvies op maat voor uw huisdier of heeft u problemen met uw huidige voeding dan bent u van harte welkom op ons paraveterinair spreekuur. 
Wij zullen u dan  adviseren en begeleiden naar een verantwoorde voedingskeus. 
U kunt hiervoor een afspraak maken bij onze kliniek.

 

 

Carnibest is een complete diepvriesvoeding voor honden, katten en fretten.
Voor deze 3 diersoorten heeft Carnibest al ruim 8 jaar, diverse gezondheidsbevorderende maaltijden in het assortiment.

Kwaliteit staat voorop bij Carnibest en daarom zijn alle grondstoffen in deze verse voedingen van superieure afkomst en 100% geschikt bevonden voor menselijke consumptie en dus ook geschikt voor uw huisdier.

De kwaliteit van Carnibest heeft zich in de loop der jaren ruimschoots bewezen, wat onder andere blijkt uit de talloze gebruikerservaringen die u op deze website kunt lezen. Enorm veel dieren zijn volledig genezen van ziektes en kwalen, dankzij de vertrouwde kwaliteit van Carnibest. Daarnaast wordt Carnibest met zeer veel smaak gegeten!

Alle voedingen van Carnibest zijn gegarandeerd vrij van: gluten, geur- kleur en smaakstoffen, houdbaarheidsmiddelen, synthetische toevoegingen, varkensvlees, slachtafval en dierproeven.

Gebruikstips

Carnibest is verkrijgbaar in 500- en 1000-grams verpakkingen.
Wanneer u een Carnibest-worst uit de vriezer haalt kunt u het beste direct de verpakking openmaken of verwijderen. Het handigst is om met een scherp mes van boven naar onder te snijden, over de lengte van de worst dus. Vervolgens kunt u het plastic verwijderen. Gebruik altijd een plastic bakje om het voer in te leggen.

Het ontdooien dient altijd in de koelkast te gebeuren. Carnibest is, eenmaal ontdooid, nog 2 dagen houdbaar in de koelkast