• Van fokbegeleiding tot vaccinatie
  • Medische en preventieve zorg
  • Ook voor buitenlandse vaccinaties

Sterkliniek Dierenartsen

Dierenkliniek Wateringse Veld is aangesloten bij Sterkliniek Dierenartsen. Dit is een samenwerkingsverband van diverse gezelschapsdierenklinieken in Nederland. Dierenkliniek Wateringse Veld is gevestigd in Den Haag en de enige Sterkliniek in deze stad.

Gegarandeerde goede zorg bij een van de Sterkliniek Dierenartsen

Het doel van Sterkliniek Dierenartsen is het bieden van hoogkwalitatieve zorg. Dit doen wij omdat wij vinden dat elke diereigenaar en huisdier recht heeft op een behandeling met geborgde kwaliteit. Helaas bestaan er in Nederland grote verschillen op het gebied van kwaliteit in de dierengeneeskunde en we proberen u door middel van Sterkliniek Dierenartsen wel de juiste zorg te bieden.

ISO norm en aanvullende eisen

Wanneer een dierenartsenpraktijk zich aan wil sluiten bij Sterkliniek Dierenartsen moet deze voldoen aan de ISO en een aantal aanvullende normen. De ISO stelt de cliënt centraal een regelt allerlei zaken die van belang zijn. Deze internationale norm gaat over administratieve zaken, maar ook over de veiligheid in een dierenpraktijk. Deze norm ging Sterkliniek Dierenartsen echter niet ver genoeg en daarom hebben wij er aantal technische-, veterinaire- en medische eisen aan toegevoegd. Hierbij moeten u denken aan verplichte nascholing van dierenartsen en paraveterinairen, maar ook aan verplichte dossiervorming en strikte eisen omtrent de veiligheid en nauwkeurigheid van medische apparatuur.

Een afspraak maakt u telefonisch of online!

Wilt u een bezoek brengen aan een dierenkliniek die aangesloten is bij Sterkliniek Dierenartsen? Maak dan een afspraak bij onze praktijk. Dit kan zowel telefonisch als online. Wij zijn dagelijks geopend van 08.30 uur tot 19.00 uur en bereikbaar via het telefoonnummer: 070-3941238. U en uw huisdier zijn van harte welkom in onze dierenkliniek!