RTL 4 Life Style Experience

Geplaatst op: 9-2-2017

Wij als kliniek maken ons sterk voor u en uw geliefde huisdier. Omdat wij graag willen laten zien wat wij onze klanten te bieden hebben, zal onze kliniek een paar dagen in beeld gebracht worden door RTL 4 Lifestyle Experience.

Impressie

Hieronder aflevering 5

 

Hieronder aflevering 4

 

Hieronder aflevering 3

 

Hieronder aflevering 2

 

Hieronder aflevering 1

 


Samen

In dit programma willen wij laten zien dat wij u en uw huisdier met veel aandacht en geduld helpen en dat persoonlijke aandacht bij ons voorop staat.
Wij zijn van mening dat elke patiënt uniek is en daarom is er ook geen standaard behandeling, de behandeling wordt in overleg met u aangepast aan wat het beste is voor u en uw huisdier.
Wij vinden het belangrijk dat u zich prettig voelt bij de behandeling van uw dier.
Om die reden proberen wij u altijd met adviezen zo goed mogelijk te begeleiden, maar daarnaast ook een luisterend oor te bieden.
Wanneer u bij ons op bezoek komt met uw huisdier, hetzij een hond, kat, konijn, cavia, hamster, of ander leuk huisdier, zullen wij ons uiterste best doen om u zo goed mogelijk te begeleiden en te adviseren omtrent de meest uiteenlopende zaken.
Zo zijn wij als kliniek druk doende om vele klanten zorgvuldig te begeleiden bij de behandeling van dieren met overgewicht, zijn wij constant bezig onze kwaliteit op peil te houden door nascholing van het personeel en proberen wij zo goed mogelijk met u mee te denken zaken aangaande uw huisdier.

Respect

Uw hond, kat, konijn of ander huisdier is niet slechts een huisdier, het is voor velen een lid van het gezin.
U als klant verwacht daarbij natuurlijk de beste zorg voor uw dier en wij als team willen ook graag de beste zorg bieden die te leveren valt.
Wij willen samen met u er voor zorgen dat uw huisdier tot aan zijn laatste dag de beste kwaliteit van leven heeft.
Mocht de kwaliteit van leven van uw dier dusdanig verslechteren en is er geen hoop meer op verbetering, dan zullen wij met u het gesprek aangaan om op een respectvolle manier, met liefde voor het dier, een waardig afscheid te nemen.
Het afscheid nemen op zich is namelijk al vreselijk genoeg, daarom hechten wij er veel waarde aan dat dit op een manier gebeurt waar u en uw dier zich prettig bij voelen.

Tijd

Als we kijken naar onze manier van werken, dan plannen wij altijd ruim de tijd in voor u en uw huisdier. Gedurende het consult wordt uw dier grondig nagekeken en gaan wij graag met u het gesprek aan over de preventieve zorg die gewenst kan zijn voor uw dier, maar natuurlijk ook over eventuele behandelingen die gewenst zijn als uw dier iets mankeert. Wij vinden het daarbij erg belangrijk dat wij samen met u ervoor zorgen dat uw trouwe vriend een zo goed en gezond mogelijk leven leidt waarbij u en uw huisdier optimaal van elkaar kunnen genieten.